woensdag 20 maart 2019
Home arrow NieuwsFlits arrow Belgisch kampioen Jupiler du Sourire Doux
 
Menu
Home
Wie zijn wij
De Franse Bulldog
Kampioenenparade
Onze Teven
Onze Reu(en)
Pupinfo
Met Pensioen
In Memoriam
NieuwsFlits
Nieuwsflits 2
Foto Galerij
Web Links
Contact
Zoeken
Foto Scroller

Ik en mijn broer.JPG
 

even een onderonsje
 

All you need is love
 

Dat beest heb ik toch mooi plat gekregen.jpg
 

daar kikker je wel van op hoor
 

[08] Hoi!!!!
 

Stoeien in de sneeuw
 

waag het niet aan mijn speeltje te komen
 

mij kan niets meer gebeuren.jpg
 

fijn toch, die natte voetjes
Belgisch kampioen Jupiler du Sourire Doux PDF Afdrukken E-mail

Op 18 december 2011 te Brussel behaalde Jupiler in de intermediaireklasse zijn dubbele CAC en werd hierdoor verkozen tot beste bonte reu en op 8 januari 2012 te Hoogstraten behaalde Jupiler in de intermediaireklasse zijn CAC-CACIB en werd hiermede verkozen tot beste reu.

 

Zie ook www.jupilerdusouriredoux.jimbo.com

 Op de show in Douai op 10 en 11 maart 2012 was onze Jupiler eveneens weer zeer succesvol. Vol trots vertelden Annemie en Jan ons dat Jupiler op de eerste dag (27 inschrijvingen) beste bonte reu geworden was met CAC en de andere dag (47 inschrijvingen) werd hij eveneens beste bonte reu met CAC en tevens behaalde hij het Res.CACIB. Ook zijn volle nicht, de moeders Hummelke en Helena du Sourire Doux zijn zussen van elkaar, behaalde de 2e dag het CACIB. Chapeau voor beide honden.

Weer nieuwe uitslagen doorgekregen van de trotse eigenaren Jan en Annemie van Lierop met hun mooie en succesvolle Juupke.

Ze waren naar de rasspeciale geweest in Colmar (Frankrijk) op 31 maart 2012 en daar werd Jupiler in de openklasse 1 uitmuntend en behaalde hij tevens het reserve CAC (47 inschrijvingen). Echt een pluim waard.

Op de show in Luxemburg op 1 april 2012 waar de concurrentie zowaar nog veel groter was (117 inschrijvingen) werd Jupiler in de openklasse 1 uitmuntend en behaalde hierdoor het CACL.

Jan en Annemie als eigenaren van Jupiler en wij als fokkers zijn dan ook apetrots op onze mooie en gezonde Franse Bulldog.

Er valt nog te vermelden dat Jupiler op 3 april een populatie-onderzoek heeft ondergaan waar letterlijk alles werd onderzocht van ogen, hart, patella, rug tot luchtpijp toe en hij is cum laude geslaagd en daar zijn we met z'n vieren dubbel trots op.

Opnieuw shownieuws van Jupiler du Sourire Doux.

Op 08-12-2012 op de show in Brussel werd Jupiler 1 uitmuntend in zijn klasse en werd naderhand verkozen tot beste reu met CAC-CACIB. Hiermede kwalificeerde Jupiler zich voor de Crufts in Birmingham waar hij op 8 maart 2013 uitkomt.

Op 17-02-2013 in Hoogstraten kreeg Jupiler 1 uitmuntend in zijn klasse en werd naderhand verkozen tot beste bonte reu met CAC, waardoor Jupiler definitief de titel van Belgisch Kampioen verwierf.

Annemarie en Jan van harte gefeliciteerd met jullie kanjer en ook wij zijn heel erg blij met dit geweldige resultaat.

BELGISCH KAMPIOEN JUPILER DU SOURIRE DOUX.

 
< Vorige   Volgende >
© 2019 Du Sourire Doux
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.